Prima pagină D:News

Restaurante unice pe care să le încerci în 2017, dacă vei călători în aceste ţări

Redactia Descopera.ro | 01.06.2017 | ● Vizualizări: 508
Credit: www.123rf.com/Dmytro Stavchanskyi     + zoom
Galerie foto (1)

Din New York şi până în Grecia, legende ale gastronomiei mondiale pregătesc meniuri unice în lume, care mai de care mai spectaculoase. Gustarte.ro a întocmit o listă a unor restaurante de succes, cu preparate gastronomice unice, de încercat în călătoriile anului 2017.

Iată o selecţie a restaurantelor anului 2017, făcută de cei de la Finedininglovers:

White Gold Butchers - New York, SUA

April Bloomfield este unul dintre cei mai de succes chefi la nivel mondial. Cel mai nou restaurant pe care l-a deschis se numeşte White Gold Butchers şi se află în Manhattan. Preparate din carne precum inimă sau limbă de vită se află printre piesele de rezistenţă ale meniului gândit de Bloomfield.

Sushi Wakon, Kyoto, Japonia

Kyoto este deja recunoscut ca un paradis culinar, iar Sushi Wakon, deţinut de protejatul lui Jiro Ono, Rei Masuda, este un loc pe care niciun gurmand nu-l poate rata odată ajuns aici. Masa este servită într-o grădină cu iaz de 800 de ani, iar clienţii se pot bucura din plin de Ginza sushi.

Igniv, St. Moritz, Elveţia

Cea mai nouă bucătărie a lui Andreas Caminada, cel mai tânăr chef din Europa, onorat cu trei stele Michelin, se află în St. Moritz la Palatul Badrutt. Igniv (cuib) le promite oaspeţilor o inedită experienţă culinară în stil elveţian. Lista completă a restaurantelor poate fi citită pe site-ul gustarte.ro.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

10 Restaurante care au rescris harta culinară a lumii

Fotografii cu primele clădiri ale celor mai faimoase restaurante fast-food

Topul celor mai faimoase hoteluri şi restaurante subacvatice

Top 50 cele mai bune restaurante din lume: El Celler de Can Roca, din Girona, urcă pe primul loc