Home » D:News » VIDEO Cei de la Adidas au respins o reclamă făcută de un student pentru ei, iar acum a devenit VIRALĂ

VIDEO Cei de la Adidas au respins o reclamă făcută de un student pentru ei, iar acum a devenit VIRALĂ

VIDEO Cei de la Adidas au respins o reclamă făcută de un student pentru ei, iar acum a devenit VIRALĂ
Publicat: 10.01.2017
Un student de 26 de ani, Eugen Merher, a realizat o reclamă emoţionantă pentru compania Adidas, dar aceasta nu i-a luat în considerare efortul. Internetul, pe de altă parte, a fost impresionat de reclamă şi a viralizat-o în câteva zile.

 

Filmuleţul, care are 1 minut şi 40 de secunde, a reuşit să strângă, până acum, peste 5 milioane de vizualizări.

Reclma se concentrează pe un bătrânel, fost alergător de maraton, care duce o existenţă monotonă într-un azil de bătrâni. Totul se schimbă în ziua în care îşi găseşte vechea pereche de încălţăminte Adidas şi încearcă să retrăiasacă momentele de glorie din tinereţe şi să îşi recâştige libertatea.

În repetate rânduri, angajaţii azilului încearcă să îl oprească, însă spotul publicitar se termină într-o notă pozitivă.

 

Din păcate pentru Eugen, cei din departamentul de comunicare şi relaţii cu publicul al companiei nu i-au răspuns la mesaje, iar reclama a rămas neoficială.

“Am încercat să o trimitem la departamentul de comunicare al Adidas, dar nu am primit nicio reacţie“, a declarat Eugen pentru The Huffington Post.

 

Internetul crede că cei de la Adidas au făcut o greşeală imensă când nu au luat în considerare reclama. Noi vă lăsăm să decideţi singuri:

Sursa: Mediafax

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase