Home » D:News » Imagini VIDEO impresionante cu Luca, un tigru siberian, închis în cuşcă la doar câţiva metri de flăcările izbucnite la adăpostul Circului Globus. Misiunea de salvare a animalelor

Imagini VIDEO impresionante cu Luca, un tigru siberian, închis în cuşcă la doar câţiva metri de flăcările izbucnite la adăpostul Circului Globus. Misiunea de salvare a animalelor

Publicat: 12.01.2017
Pentru a stinge flăcările de la adăpostul de animale sălbatice al Circului Globus, pompierii au avut o misiune grea. Au fost nevoiţi să treacă jetul de apă prin cuşca unui tigru siberian, pentru a ajunge la focul izbucnit în clădire, unde nu puteau pătrunde din cauza animalelor sălbatice.

Surpins de prezenţa jetului de apă, tigrul a încercat să se adape cu el sau chiar să-l prindă. Reacţia lui nu era însă a unui animal sălbatic panicat, pe toată perioada intervenţei acesta nu a dat semne de nelinişte sau de atac. 

Pompierii au fost asistaţi de unul dintre dresorii animalului, care îl striga pe nume. „Luca, Luca, hai aici, hai la tata”, încerca să-l ademenească dresorul, să plece din calea apei.  „Stop, stop, pleacă! Ce să-i fac…”, striga pompierul care încerca să facă faţă presiunii apei pornite din furtun şi să îndepărteze animalul să-i blocheze calea către incendiu. 

„El se joacă”, a replicat un participant la operaţiunea de salvare.

„Da, dar îl udăm”, îşi făcea probleme pompierul.

„Nu are nimic, e siberian, ăsta înoată în apă”, a spus dresorul.

„Mai bine bagă vârful ăla”, l-a sfătuit cineva din public.

„Pai nu e o idee bună, că dacă bag mâna..”, insista pompierul.

Tigrul siberian a fost salvat din incendiu. 

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase