Home » D:News » Donald Trump a găzduit prima proiecţie oficială de film de la Casa Albă. Filmul ales de preşedinte, cu totul surprinzător

Donald Trump a găzduit prima proiecţie oficială de film de la Casa Albă. Filmul ales de preşedinte, cu totul surprinzător

Donald Trump a găzduit prima proiecţie oficială de film de la Casa Albă. Filmul ales de preşedinte, cu totul surprinzător
Publicat: 01.02.2017
Reprezentanţii Casei Albe au confirmat că proiecţia a fost cea a animaţiei de mare succes realizată de Pixar şi Disney. În programul agendei oficiale de presă era trecută proiecţia unui film alături de familia preşedinteului în sala de cinema găzduită de Casa Albă.

Preşedintele Donald Trump şi-a petrecut duminica în Casa Albă alături de familia sa şi de prieteni privind animaţia „Finding Dory”, despre o familie de peşti care străbate ocanul în speranţa reuniunii, informează The Hollywood Reporter.

Hollywood-ul a pus la disponibilitatea Casei Albe arhiva sa de filme, în cazul în care angajaţii doresc să vadă un film anume, cele mai vechi datând de la începutul anului 1900. Primul film proiectat în interiorul casei Albe a fost The Birth of a Nation, din 1915, ecranizat de by Woodrow Wilson.

Potrivit unei surse, administraţia Trump ar fi solicitat şi proiecţia comediei Why Him?, cu  James Franco şi Bryan Cranston.

Proiecţia de duminică după amiază a filmului a atras atenţia pe reţelele de socializare, din cauza protestelor şi manifestaţiilor care au avut loc sâmbătă seară şi duminică dumineaţă după ce a intrat în vigoare ordinul noului preşedinte american împotriva refugiaţilor.

Pe 27 ianuarie, preşedintele Trump a semnat un ordin executiv prin care le interzice imigranţilor din şapte ţări cu majoritate musulmană să intre în Statele Unite pentru cel puţin 90 de zile, suspendând, de asemenea, programul pentru refugiaţi pentru 120 de zile. Ordinul semnat de Trump suspendă primirea refugiaţilor din Siria pe termen nedeterminat, preşedintele declarând că scopul acestei acţiuni este de a preveni pătrunderea în ţară a „teroriştilor islamişti radicali”.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase