Home » D:News » Cum a reuşit o stewardesă să salveze o tânără, victimă a traficului de persoane

Cum a reuşit o stewardesă să salveze o tânără, victimă a traficului de persoane

Cum a reuşit o stewardesă să salveze o tânără, victimă a traficului de persoane
Publicat: 09.02.2017
O stewardesă a reuşit să salveze o victimă a traficului de persoane, după ce a observat că tânăra răvăşită se afla în avion în compania unui bărbat bine îmbrăcat.

Sheila Frederick, în vârstă de 49 de ani, lucra în cadrul  Alaska Airlines pentru zboruri din Seattle către San Francisco când a observat o fată în jurul vârstei de 14 – 15 ani, care nu părea speriată, notează Independent

,,Ceva din mintea mea mi-a spus că ceva nu este în regulă. El era bine îmbrăcat, în timp ce ea era îmbrăcată sărăcăcios,” spune Frederick. 

Când a încercat să discute cu cei doi pasageri, bărbatul a început să fie defensiv, iar fata nu se implica în conversaţie. Frederick spune că a lăsat intenţionat un bilet în toaleta avionului pe care tânăra l-a văzut şi în care i-a răspuns: ,,Am nevoie de ajutor”.  Stewardesa a informat piloţii care au trimis mesajul către poliţia din San Francisco, iar bărbatul a fost arestat la scurt timp după ce avionul a aterizat. 

Încă din 2009, însoţitorii de zbor au început să fie antrenaţi pentru a depista victimele traficului de persoane. Printre cele mai obişnuite semne se numără aparenţa controlului asupra persoanei, persoanele care nu răspund la întrebări şi care nu fac contact vizual cu însoţitorul de zbor.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase