Prima pagină D:News

Harrison Ford, la un pas de moarte. Actorul a suferit un nou accident aviatic care se putea transforma în tragedie

Letitia Provian 02.16.2017 | ● Vizualizări: 1016
Harrison Ford, la un pas de moarte. Actorul a suferit un nou accident aviatic (Imagine: Hepta)     ford, accident aviatic, actor + zoom
Galerie foto (1)

Actorul american Harrison Ford a fost implicat într-un accident aviatic pe aeroportul din Los Angeles, în timp ce îşi pilota avionul său privat, potrivit unor surse NBC News, vedeta reuşind să evite în ultima clipă o tragedie.

Ford, pilot cu experienţă care pilotează avioane încă din anii 1990, a încercat să aterizeze aeronava sa cu un singur motor, pe aeroportul Wayne Airport din Orange County, California. Controlorii de trafic aerian l-au coordonat pe actor să aterizeze pe pista de aterizare, dar actorul a ajuns din greşeală pe o pistă de rulare unde staţiona un avion al American Airlines cu 116 persoane la bord, informează Mediafax.

Avionul său a reuşit să evite la limită aeronava de linie.

Zborul American Airlines a decolat în siguranţă câteva minute mai târziu. Ford i-a întrebat pe controlorii de trafic aerian:  "Aceea era aeronava peste care trebuia să zbor?"

Administraţia Federală a Aviaţiei a declarat pentru NBC News că "controlorii de trafic aerian i-au acordat instrucţiuni de aterizare în condiţii de siguranţă lui Ford, dar că acesta le-a citit greşit"

Administraţia Federală a Aviaţiei investighează incidentul. Ford, în vârstă de 74 de ani, a mai fost implicat într-o serie de incidente aviatice şi accidente evitate la limită de-a lungul anilor.

Actorul este considerat că a salvat mai multe vieţi evitând prăbuşirea avionului său într-o zonă populată în 2015, când a suferit un accident cu avionul său care s-a prăbuşit pe un teren de golf. 

Actorul colecţionează şi avioane de marcă de-a lungul timpului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 

 

Tag-uri: ford | accident aviatic | actor