Prima pagină D:News

Contrar aşteptărilor sale, viaţa unei britanice a fost distrusă după ce a câştigat la loterie

Redactia Descopera.ro | 02.20.2017 | ● Vizualizări: 4427
Credit: 123RF     + zoom
Galerie foto (1)

Jane Park, o britanică în vârstă de 21 de ani, vrea să depună plângere penală împotriva organizatorului loteriei EuroMillions pentru „neglijenţă”, după câştigul obţinut de ea în urmă cu patru ani, relatează „Daily Mirror”.

Totul a început în 2013: tânăra femeie era atunci o adolescentă de 17 ani şi ea a devenit cel mai tânăr câştigător al loteriei Euromillions din Marea Britanie, unde vârsta minimă pentru a juca este de 16 ani, relatează Rador.

Jane Park a câştigat un milion de lire sterline (1,2 milioane de euro). „Am crezut că viaţa mea va fi de zece ori mai bună, dar, de fapt, a fost de zece ori mai rea. Aş fi preferat să nu am bani şi îmi spun că atunci viaţa mea ar fi fost mai uşoară”, susţine ea. În pofida multelor călătorii efectuate de tânără, a genţilor, pantofilor de lux, a achiziţionării a două proprietăţi, a unui câine, precum şi a dotării personale cu implanturi mamare, Jane Park a fost cuprinsă de depresie.

Ea doreşte să-şi facă liposucţie, deşi nu este grasă. O altă lovitură pentru ea o reprezintă faptul că prietenul ei i-a mărturisit că a înşelat-o şi că nu este interesat decât de banii ei. Acum, Jane Park doreşte să dea în judecată Camelot, societatea care patronează Euromillions, pentru ca aceasta să le interzică să joace persoanelor care nu au împlinit 18 ani.

Totuşi, societatea de loterie i-a oferit tinerei serviciile unui consilier, dar expertiza acestuia era prea complicată pentru Jane Park. La 21 de ani, ea a revenit în casa mamei sale şi şi-a reluat munca într-un magazin. În schimb, ea are încă bani şi ar putea obţine şi mai mulţi din daunele şi interesele reclamate societăţii Camelot.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Ce ţi se poate întâmpla mai repede decât să câştigi la loto

Cei 80 de locuitori ai unui sat au devenit toţi milionari

Un bărbat lovit de trăsnet a câştigat la loterie - FOTO

Un matematician susţine că găsit algoritmul pentru câştigul la loterie. „Unele combinaţii de numere au şanse mai mari să fie extrase”