Home » D:News » Scene de coşmar pentru pasagerii unui avion în timpul unei aterizări în Amsterdam. Momentul în care trenul de aterizare cedează – VIDEO

Scene de coşmar pentru pasagerii unui avion în timpul unei aterizări în Amsterdam. Momentul în care trenul de aterizare cedează – VIDEO

Publicat: 23.02.2017
Trenul de rulaj al unui avion de pasageri a cedat în momentul aterizării pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, însă nicio persoană nu a fost rănită grav în accident, relatează presa olandeză.

Avionul de tip Q400 Dash8, aparţinând companiei aeriene britanice FlyBe, a efectuat o cursă din Edinburgh (Marea Britanie) spre Amsterdam (Olanda), scrie Mediafax.

În momentul aterizării pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, o parte a trenului de rulaj s-a rupt, avionul oprindu-se brusc. Incidentul s-a petrecut joi după-amiază, în condiţii de vânt puternic.

Cele 59 de persoane aflate la bordul aparatului de zbor au fost evacuate de urgenţă. Nicio persoană nu a fost rănită grav, afirmă surse citate de site-ul Nu.nl şi de BBC News online.

Este posibil ca trenul de aterizare să fi cedat din cauza dezechilibrării avionului din cauza rafalelor puternice de vânt.

Din cauza incidentului, traficul pe Aeroportul Schiphol a fost blocat cel puţin zece minute.

Autorităţile aeronautice olandeze au declanşat o anchetă în acest caz.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase