Un grup de urşi dintr-un parc zoologic a atacat o maşină. Pe scaunul din spate se afla un copil

01 03. 2017, 17:00

În cadrul postării sale de pe o reţea socială una dintre femeile aflate la faţa locului a scris ,,Periculos! Mă aflam la Badaling Wildlife World, în maşina albă se afla un copil pe scaunul din spate, geamul era deschis, iar ursul a încercat să ajungă la copil. Îngrijitorii parcului spun clar că geamurile maşinilor ar trebui să fie închise, de ce oamenii nu urmează sfaturile? Din fericire îngrijitorii au reuşit să îndepărteze urşi de pe maşină,”

Femeia a postat mai multe filmuleţe cu întâmplarea, notează Mashable

În videoclip se poate vedea cum un urs brun bagă capul în maşină, în timp ce altul caută mâncare pe lângă maşină. Urşii au fost îndepărtaţi după ce îngrijitorii au făcut zgomote puternice.

De asemenea femeia susţine că pasagerii hrăneau urşi ,,Înainte ca maşina să fie atacată de urşi, geamul era deschis şi aceştia aruncau mâncare animalelor.”

Conducerea parcului a confirmat incidentul şi a declarat că nu a fost implicată nicio victimă ,,Atunci când vizitatorii intră în parc îngrijitorii le spun de mai multe ori să-şi păstreze geamurile  şi uşile închise, fapt pentru care, l-a intrare, vizitatorii sunt puşi să semneze.” 

Mai jos puteţi urmări întregul incident. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

O ursoaică brună ce a trăit acum 50.000 de ani e «mama» tuturor urşilor polari
 
A fost descoperit cel mai mare urs din lume (VIDEO)
 
Quizai, singurul urs panda de culoare maro – Galerie Foto
 
Urşii polari încep să iasă din peşteri împreună cu puii lor de patru luni