Home » D:News » Dorinţa SURPINZĂTOARE a unei bătrâne de 99 de ani ,,În cadrul profesiei noastre avem parte de nenumărate cereri neobişnuite”

Dorinţa SURPINZĂTOARE a unei bătrâne de 99 de ani ,,În cadrul profesiei noastre avem parte de nenumărate cereri neobişnuite”

Publicat: 02.03.2017
O femeie de 99 de ani din Olanda şi-a dorit să experimenteze arestul înainte de a muri. Pentru a-i îndeplini visul poliţiştii au lăsat-o pe femeie să-şi petreacă timpul în celula unei închisori, în timp ce purta cătuşe.

Pentru experienţă Annie trebuie să le mulţumească rudelor, spun poliţiştii ,,Nepotul său a venit la noi cu această cerere.”

,,În cadrul profesiei noastre avem parte de nenumărate cereri neobişnuite. Cred că am făcut un gest frumos pentru Annie,” adaugă poliţistul. 

După cum se poate vedea şi în imagini, bătrâna, a avut o experienţă interesantă. Însă aceasta nu este prima dorinţa a unei persoane învârstă de a fi încătuşată, notează Mentalfloss.

Credit:  Politie Nijmegen-Zuid/Facebook

În 2016 o femeie din Missouri de 102 ani şi-a dorit acelaşi lucru. Poliţia a acceptat cererea şi s-a dus către centrul de bătrâni în care se afla Edie Simms. ,,Era atât de fericită că poate merge cu o maşină de poliţie,” a declarat Michael Howard, director executiv al centrului pentru seniori. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase