Home » D:News » 8 destinaţii de vacanţă pe care femeile nu le pot rata. Sfaturile specialiştilor pentru un sejur de neuitat

8 destinaţii de vacanţă pe care femeile nu le pot rata. Sfaturile specialiştilor pentru un sejur de neuitat

Publicat: 12.03.2017
În această lună care le este dedicată, femeile pot scăpa de grijile cotidiene într-o vacanţă de vis .Bugetul alocat de către turistele care vor să călătorească în luna martie poate porni de la 190 de euro de persoană, tarif ce include două nopţi de cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun inclus şi transport cu avionul dus-întors. Suma alocată de acestea variază în funcţie de destinaţia aleasă şi facilităţile incluse, dar şi de tipul de vacanţă pentru care optează.

New York – oraşul visului american, Dubai – capitala cumpărăturilor din Orientul Mijlociu, Milano – capitala modei sau Paris, supranumit şi oraşul luminilor, sunt doar câteva dintre destinaţiile pe care femeile le pot vizita în această lună.

Orice femeie care a urmărit serialul Sex and the City şi-a dorit, măcar o dată, să trăiască pe pielea ei experienţa newyorkeză, iar luna martie poate fi momentul oportun pentru acest lucru. Turistele care optează pentru New York au nevoie de până la 900 de euro de persoană pentru un sejur de patru nopţi la hotel de 3 stele, cu tot cu zbor dus-întors, sau de până la 1.000 de euro de persoană pentru o vacanţă de patru nopţi, la hotel de 4 stele şi bilete de avion tur-retur.

New York rămâne o destinaţie ofertantă de vacanţă, de la plimbările prin Central Park, shopping pe Fifth Avenue, până la străzile impunătoare ale metropolei. Şi cum în vacanţă nimeni nu ţine cont de dietă, turistele se pot bucura de varietatea de restaurante cu specific internaţional existente în New York. De asemenea, oraşul oferă o experienţă culturală bogată, începând cu Muzeul Metropolitan de Artă, până la galeriile de artă situate pe străduţele boeme ale cartierului Soho.

„Podul Brooklyn, care face legătura între cartierele Manhattan şi Brooklyn, adăposteşte la baza sa un restaurant tipic newyorkez, The River Cafe. Aici, doamnele şi domnişoarele pot servi cina şi pot avea  o privelişte de vis asupra celui mai cunoscut cartier din New York, Manhattan”, precizează Raluca Vărăreanu , Chief Operational Officer în cadrul Paravion. pentru Gândul.

Cele care vor să se relaxeze în Dubai trebuie să pună deoparte aproximativ 650 de euro de persoană, pentru şapte nopţi de cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun inclus şi bilete de avion tur-retur.

Dubai îmbină frumuseţea culturii orientale cu influenţele moderne, transpuse în clădirile zgârie-nori.

Plajele cu nisip alb din zona Madinat Jumeirah pot fi locul perfect pentru relaxare, dar şi pentru privelişte panoramică asupra oceanului, cu vestita clădire Burj al Arab în fundal. Pentru o sesiune de shopping la foc intens, turistele pot vizita Dubai Mall, unul dintre cele mai mari cunoscute centre comerciale din lume.

Citeşte continuarea în Gândul!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase