Home » D:News » Donald Trump a părut să IGNORE cererea de a da mâna cu Angela Merkel – VIDEO

Donald Trump a părut să IGNORE cererea de a da mâna cu Angela Merkel – VIDEO

Donald Trump a părut să IGNORE cererea de a da mâna cu Angela Merkel – VIDEO
Publicat: 17.03.2017
Donald Trump, preşedintele SUA, nu a auzit ori a părut să ignore solicitarea unui fotoreporter şi întrebarea cancelarului german, Angela Merkel, de a da mâna pentru o fotografie oficială în Biroul Oval de la Casa Albă, relatează publicaţiile Bild şi Focus.
Donald Trump a întâmpinat-o vineri pe Angela Merkel în faţa Casei Albe, moment în care a dat mâna cu liderul german scrie Mediafax.

Însă, ulterior, în Biroul Oval de la Casa Albă, Donald Trump nu a auzit ori a părut să ignore solicitările de a da mâna pentru o fotografie oficială cu liderul de la Berlin.

În momentul invitării fotoreporterilor în Biroul Oval, la 15 minute de la începerea întrevederii cu Angela Merkel, Donald Trump a spus: „Să trimiteţi o poză frumoasă în Germania!”

Unul dintre fotoreporteri i-a invitat pe cei doi lideri să dea mâna pentru o fotografie oficială. Auzind solicitarea, Angela Merkel i-a spus liderului american în limba engleză: „Dăm mâna?” (pentru o fotografie – n.red.).
 
Însă Donald Trump nu a avut nicio reacţie, fixând privirea în faţă, părând să arate că nu a auzit solicitarea cancelarului german, care a zâmbit protocolar, notează revista Bild.
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase