Home » D:News » Jocul Monopoly va face schimbare RADICALĂ la 82 de ani de la lansare. Cum vor arăta noii pioni – FOTO

Jocul Monopoly va face schimbare RADICALĂ la 82 de ani de la lansare. Cum vor arăta noii pioni – FOTO

Jocul Monopoly va face schimbare RADICALĂ la 82 de ani de la lansare. Cum vor arăta noii pioni – FOTO
Publicat: 22.03.2017
Jocul Monopoly, schimbare radicală la 82 de ani de la lansare. Aceştia vor fi noii pioni

 Pentru prima oară în cei 82 de ani, Monopoly a ales să schimbe pionii metalici, care au reprezentat mereu un element cheie al jocului. Astfel, în luna ianuarie, Hasbro a lansat „Monopoly Mania Pionilor”, cea mai mare campanie internaţională de votare de până acum, în cadrul căreia milioane de oameni din peste 100 de ţări au ales cei 8 pioni care să fie incluşi în varianta clasică a jocului. Lista pionilor câştigători a fost anunţată chiar de Ziua Internaţională Monopoly, ocazie cu care Domnul Monopoly a sărbătorit alături de fani, inclusiv în România, relatează Mediafax.

„Pentru că pe 19 martie a fost ziua Domnului Monopoly, ne-am gândit să îi facem cadou un set nou de pioni. Pentru el, surpriza a fost cu atât mai mare cu cât noile figurine au fost alese chiar de jucători. Numărul mare de votanţi, atât din România, cât şi din întreaga lume, ne-a confirmat încă o dată faptul că Monopoly rămâne unul dintre jocurile preferate ale jucătorilor de toate vârstele,” a declarat Larisa Popescu, Brand Manager Hasbro România.

 4 dintre vechii pioni au fost votaţi să rămână în joc, semn că pălăria, căţeluşul Scottie, maşina şi nava de luptă au purtat noroc jucătorilor. Cele mai multe voturi le-au primit căţeluşul şi dinozaurul T-Rex cel din urmă aflându-se pentru prima oară pe tabla jocului Monopoly. Pinguinul şi răţuşca din cauciuc s-au alăturat şi ei în premieră setului de pioni, în timp ce pisica pare că s-a linguşit cu succes pe lângă sute de mii oameni care au votat-o pentru a rămâne în joc. Pe de altă parte, gheata, degetarul şi roaba au ieşit la pensie după zeci de ani de distracţie alături de Domnul Monopoly.  

În campania de votare online au fost înscrişi 64 de pioni vechi şi noi, împărţiţi în 8 categorii. Românii au votat şi ei pionii care le vor purta noroc de acum înainte şi pe care îi vor regăsi în jocul clasic Monopoly, începând cu luna august.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase