Home » D:News » MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri şi felicitări de Florii

MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri şi felicitări de Florii

MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri şi felicitări de Florii
Publicat: 31.03.2018
Românii sărbătoresc duminică Floriile, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele. Mai jos găsiţi câteva sugestii de urări pentru cei pe care îi sărbătoriţi de Florii.

Idei de mesaje şi urări pentru cei dragi:

MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!

Azi uită cine eşti si trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a puritaăţii! La mulţi ani!

De ziua numelui iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La Multi Ani!

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru ţine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă. 

MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primavară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui.

Pe o petală de lalea, La Mulţi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc şi te ador! La mulţi ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti.

MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

Ziua numelui să-ti fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

La mulţi ani cu sănătate, iubire şi împliniri! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!

Departe-aş vrea de-aici să vii. În alte lumi senine. În dimineaţa de Florii, să mă cunun cu tine.

MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Din adâncul sufletului îţi urez un drum presărat cu bucurie, zâmbete, iubire şi fericire!

Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor. La mulţi ani!
 
MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA.

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Fie ca, pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă. La mulţi ani, de FLORII!

MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea.

Să ai o zi frumoasă, că o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubita şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Pentru că eşti femeie specială, toate florile din lume îţi urează într-un singur glas colorat: “La mulţi ani” ţie, unei alte flori!

MESAJE si URĂRI DE FLORII. SMS-URI şi FELICITĂRI DE FLORII. La multi ani de ziua numelui!Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gindesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla, si sa binecuvinteze vremurile si lumea in care traim. Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate!

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase