Home » D:News » Piscina care provoacă rău de înălţime. Poţi să pluteşti şi să zbori în acelaşi timp – VIDEO

Piscina care provoacă rău de înălţime. Poţi să pluteşti şi să zbori în acelaşi timp – VIDEO

Publicat: 13.04.2017
Un bloc de apartamente de lux din Texas are o piscină pe acoperiş, cu fund de sticlă, care oferă înnotătorilor o imagine ameţitoare a străzii aglomerate, scrie Daily Mail.

Denumită Sky Pool, piscina se află la etajul al 42-lea şi se extinde cu 3 metri pe partea exterioară a impunătoarei clădiri Houston, relatează Mediafax.

Filmuleţele postate pe youtube arată un bărbat curajos care păşeşte pe sticla din care este făcută inedita piscină, oferind o imagine uluitoare asupra străzii şi a oraşului aglomerat.

Pentru cei care nu doresc să rişte o baie în piscina de la etajul 42, există şi o a doua piscină pe terasa de la etajul patru.

Reacţiile utilizatorilor nu au întârziat să apară.

 „Ee! Nu mulţumesc! Nu este genul meu de distracţie“, a scris cineva, în timp ce o altă persoană a comentat: ”Aceasta este cea mai tare idee. Vreau să merg aici”

Un al treilea utilizator a părut interesat mai mult de arhitectura incredibilă a piscinei: ”Cum este posibil acest lucru din punct de vedere arhitectural? Este ca un tub? Am încercat să-mi imaginez dar creierul meu s-a încins deja!“.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cum te poţi proteja de clorul din piscină

De ce nu e bine să urinăm în piscină? Oamenii de ştiinţă au descoperit adevăratul pericol legat de acest comportament

Pamukkale, locul cu piscine de travertin şi ape minerale calde în care romanii se relaxau-Galerie Foto

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase