Prima pagină D:News

Poziţiile sexuale pe care bărbaţii ar trebui să le evite în cazul în care nu îşi doresc să îşi fractureze penisul

Oana Bujor 05.01.2017 | ● Vizualizări: 21476

Fracturarea penisului este unul dintre cele mai dureroase accidente care poate avea loc în timpul unui contact sexual. În majoritatea cazurilor fiind necesar un consult medical de urgenţă.

Penisul uman nu are os, aşadar fracturarea organului genital este reprezentată de forţarea bruscă a organului de a se curba atunci când se află în erecţie, relatează IFL Science. 

În cadrul unui studiu realizat de un grup de cercetători din Brazilia au fost prezentate poziţiile sexuale care favorizează fracturarea penisului. Cercetătorii au analizat rapoartele medicale care includeau fracturarea penisului din ianuarie 2000 până în martie 2012. Majoritatea accidentelor au avut loc în timpul relaţiilor heterosexuale. 

Majoritatea fracturilor de penis au avut loc atunci când partenera a fost poziţionată deasuprea partenerului,  28,6% din cazuri au avut loc în timpul poziţiei ,,doggy style'', iar 21,4% au avut loc atunci când partenerul s-a aflat deasupra partenerei. Studiul a dezvăluit că vârsta la care bărbaţii pot suferi de fractură a penisului este de 34,5 ani. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Tag-uri: barbati | penis | sex | fracturare

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI