Home » D:News » Ştii ţara de provenienţă a mărcilor celebre? De unde vine Tefal? Dar Acer?

Ştii ţara de provenienţă a mărcilor celebre? De unde vine Tefal? Dar Acer?

Ştii ţara de provenienţă a mărcilor celebre? De unde vine Tefal? Dar Acer?
Publicat: 22.05.2017
Mulţi consideră că Tefal provine din Germania, ceea ce este fals. O simplă căutare pe internet rezultă că Tefal este o companie franceză

Acesta nu este singurul caz în care oamenii folosesc zi de zi produse ale unui brand, dar nu ştiu din ce ţară provine marca.

Iată şi alte exemple:

 

ARM – Marea Britanie

 

E imposibil ca un utilizator de smartphone sau tabletă să nu fi auzit măcar o dată acest nume. ARM este o arhitectură pentru procesoare, dezvoltată de compania britanică ARM Holdings. Aceasta este oferită prin licenţiere producătorilor de chipset-uri şi procesoare.

 

Kingston – SUA

 

Am inclus această marcă în listă deoarece am auzit de mai multe ori oameni vorbind despre „marca asiatică” Kingston. Cu cartierul general în Fountain Valley, California, compania americană Kingston are aproximativ 3.000 de angajaţi.

 

Logitech – Elveţia

 

Sunt oameni care cred că Logitech este o companie americană. Marca este, de fapt, elveţiană. Compania are cartierul general global la Lausanne şi este unul dintre cei mai cunoscuţi producători de accesorii pentru electronice şi periferice pentru computere.

 

Citeşte continuarea în go4it.

 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Casa care te îmbolnăveşte: la ce pericole eşti expus datorită aparaturii electrocasnice din locuinţă?

Cele mai falsificate produse şi mărci din lume

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase