Prima pagină D:News

Vino alături de ProSport şi Eurosport pe terasa Promenada Mall să vezi finala de la Roland Garros, Halep - Ostapenko. Marele meci e sâmbătă, de la ora 16:00

Redactia Descopera.ro | 06.09.2017 | ● Vizualizări: 312

ProSport, Eurosport şi Promenada Mall te invită sâmbătă, după ora 15:00, să urmăreşti partida Simona Halep - Jelena Ostapenko (Letonia), finala de la Roland Garros, într-un cadru unic, dătător de o stare de bine.

Cu o pizza, cu o bere sau cu cocktailul preferat în faţă, vei putea să trăieşti alături de prieteni şi de fani ai tenisului de calitate fiecare schimb de mingi pe un ecran gigantic pus la dispoziţie de Eurosport. Feed-ul va fi asigurat de Eurosport, iar buna dispoziţie de Promenada Mall. #LuptaCaSimona
 
Miza din punct de vedere a clasamentului mondial: Simona Halep devine numărul unu mondial dacă reuşeşte să câştige primul titlu de Mare Şlem. Jelena Ostapenko intră sigur în Top 20 WTA, de luni. Dacă pierde finala, noul personal bestel Jelenei  va fi 18 WTA, dacă se impune - va fi 12 WTA.


 
2,1 milioane de euro este miza financiară a finalei de la Roland Garros. Campioana ia însă un premiu mai mic decât la Australian Open sau Wimbledon.