Home » D:News » Portretul uriaş al preşedintelui Vladimir Putin a fost realizat de un fermier pe câmp

Portretul uriaş al preşedintelui Vladimir Putin a fost realizat de un fermier pe câmp

Publicat: 06.07.2017
Un fermier din Italia şi-a utilizat tractorul pentru a transforma un teren agricol din apropierea oraşului Verona într-un portret gigantic al preşedintelui rus Vladimir Putin înaintea Summit-ului G20.

Portretul inedit al preşedintelui rus, cu o lungime de 135 de metri, creat de artistul italian Dario Gambarin, poate fi vizualizat complet doar de sus, din cauza dimensiunii colosale, informează Mediafax.

Gambarin a mai creat portrete similare, tot pe suprafeţe agricole, ale lui Donald Trump şi ale candidatei Partidului Democrat Hillary Clinton, în timpul campaniei prezidenţiale de anul trecut.

Artistul a declarat că nu realizează măsurători ale câmpurilor înainte de a conduce pentru a vedea suprafaţa, ci crează imaginile uriaşe aproximând cu ochiul şi cu ajutorul unui tractor.

Imagine: Daily Mail

Gambarin îşi realizează creaţiile în perioada scurtă dintre culegerea recoltei şi plantarea celei următoare, ceea ce înseamnă că portretul lui Putin ar putea fi distrus în câteva zile.

El a mai realizat în 2013 şi portretul fostului preşedinte american John F. Kennedy, dar şi ale unor personalităţi precum romancierul rus Lev Tolstoi.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase