Home » D:News » Micuţa ”Troll” al cărei păr nu poate fi îmblânzit. Mutaţia genetică rară de care suferă

Micuţa ”Troll” al cărei păr nu poate fi îmblânzit. Mutaţia genetică rară de care suferă

Micuţa ”Troll” al cărei păr nu poate fi îmblânzit. Mutaţia genetică rară de care suferă
Publicat: 08.07.2017
Niciun produs de păr nu poate îmblânzi podoaba capilară a lui Phoebe Brasswell, din Smithfield, o copilă de doar un an şi jumătate, care a devenit virală pe reţelele de socializare, după ce părinţii său au postat poze cu ea. Secretul micuţei "troll", precum a fost poreclită? Mutaţia sa genetică care îi face părul să stea ridicat, fără niciun efort de stilizare, potrivit Huffington Post.

Phoebe Brasswell s-a născut cu o mutaţie genetică rară care îi face părul să arate de parcă ar fi fost tapat la maximum şi dat cu fixativ. Sindromul de care suferă îi afectează cheratina, care practic dă forţă şi formă părului, potrivit Inside Edition. Drept rezultat, părul său este în mod constant aspru şi încurcat, scrie Gândul.

Mama copilei, Jamie, a declarat că niciun produs de styling nu poate să îşi producă efectul pe părul copilei sale.

„În fiecare zi stă la fel: perfect drept şi foarte aspru. Am încercat să pulverizez nişte spray special pe el, dar în 30 de minute se ridică la loc”, a mărturisit Jamie.

La nivel global sunt 100 astfel de copii care suferă de acelaşi sindrom, potritvit cercetătoarei de la Universitatea Bonn, din Germania, Regina Betz.

„Numărul lor ar putea fi mai mare, dar încă nu au fost raportate oficial alte cazuri”, susţine ea.

VEZI VIDEOUL AICI.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase