Home » D:News » Şapte moduri realiste în care poţi deveni milionar

Şapte moduri realiste în care poţi deveni milionar

Şapte moduri realiste în care poţi deveni milionar
Publicat: 17.07.2017
Nu este nevoie să câştigi la loto sau să moşteneşti o avere pentru a intra în clubul milionarilor. Să strângi o astfel de avere nu este un obiectiv imposibil de atins chiar şi în România.

La o primă vedere, să atingi pragul de 1 milion de dolari ar putea părea imposibil, dar este mai uşor decât ai crede. Salariul este foarte important, dar mai important este modul în care-l foloseşti, scrie BusinessMagazin.ro.

 

Să strângi o avere de 1 milion de dolari va necesita sacrificii din partea ta, dar nu este un obiectiv imposibil de atins.

1. Măreşte-ţi marja de profit

O marjă de profit nu se referă doar la business, ci se poate aplica oricui. „Mărind marja dintre ceea ce câştigi şi ce cheltuieşti, obţi un profit exact ca o companie”, spune J.D Roth, autorul site-ului de finanţe persoanle Money Boss. El sugerează să economiseşti jumătate din salariu în fiecare lună. Recomandă pentru o familie cu două venituri să trăiască doar cu un salariu, iar pe celălalt să-l economisească.

2. Începe cu 10 milioane de dolari

Este o glumă care arată modul în care creierele tind să păcălească oamenii atunci când fac investiţii. Kirk Chisholm, şeful firmei de constultanţă Innovative Advisory Group, spune că nu este greu să căştigi 1 milion de dolari investind, dacă o faci de tânăr şi dacă eviţi să te iei după mulţime.

„Creează un plan de investiţii solid, investeşte şi când piaţa e jos şi de-a lungul timpului o să devi milionar”, spune el.

Citeşte continuarea pe BusinessMagazin.ro.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase