Home » D:News » Motivul înfricoşător pentru care un om avea mâncărimi într-o ureche. Descoperirea şocantă făcută de doctori este o premieră medicală

Motivul înfricoşător pentru care un om avea mâncărimi într-o ureche. Descoperirea şocantă făcută de doctori este o premieră medicală

Publicat: 27.08.2017
Există o sumedenie de poveşti îngrozitoare cu, despre şi care implică în orice mod mâncărimile. Aceasta este cu siguranţă una dintre cele mai înfricoşătoare, arătându-ne încă o dată de ce este capabilă natura.

O şopârlă gecko a fost înlăturată din urechea unui om de 30 de ani din Guangzhou din Provincia Guangdong, sudul Chinei. După ce a simţit o senzaţie de mâncărime în urechea internă, bărbatul a mers la medic, informează IFL Science.

Doctorul, pe nume Tu Bo, uitându-se cu lanterna în urechea persoanei, a descoperit o mică şopârlă, nu mai mare de doi centimetri.

Şopârla a trebuit anesteziată pentru a nu intra şi mai adânc în urechea omului, fiind extrasă în cele din urmă cu ajutorul unei pensete. Îngrijorător a fost faptul că aceasta nu avea coadă, existând temerea că şopârla şi-a lăsat-o în ureche. Acestea au obiceiul de a-şi lăsa coada ca mecanism de apărare. Totuşi, specialiştii nu au mai găsit nimic în urechea bărbatului. Aşadar, coada a fost pierdută cel mai probabil înainte de evenimentul nefericit.

Nu se mai cunoaşte un asemenea caz, în care o săpârlă gecko intră în urechea cuiva, dar există o mulţime de cazuri medicale cu vietăţi care intră în urechile oamenilor. Anul trecut, din urechea unei fete de 12 ani au fost înlăturate 10 furnici. Acum câteva luni, tot în India, medicii au scos un gândac din urechea unei femei de 42 de ani.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Descoperire incredibilă în stomacul unei tinere de 22 de ani. Inclusiv medicii au fost şocaţi – FOTO

Natura poate fi bizară şi înfricoşătoare. Un păianjen omorât cu insecticid a scos la iveală un lucru TULBURĂTOR – VIDEO

FOTO. Caz rar şi bizar în natură care i-a şocat pe cercetători.. ”Nu am întâlnit niciodată aşa ceva”

Caz bizar descoperit în SUA: un bărbat produce bere în propriul stomac fără să vrea. Medicii au descifrat misterul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase