Home » D:News » Ea este numită noul Einstein. La vârsta de doar 23, lucrează la cel mai prestigios institut de cercetare şi doreşte să descopere misterele Universului

Ea este numită noul Einstein. La vârsta de doar 23, lucrează la cel mai prestigios institut de cercetare şi doreşte să descopere misterele Universului

Publicat: 30.08.2017
Ea este numită noul Einstein. La vârsta de doar 23, lucrează la cel mai prestigios institut de cercetare şi doreşte să descopere misterele Universului
La vârsta de 23 de ani, Sabrina a reuşit să facă ceea ce mulţi dintre noi nu reuşim să facem într-o viaţă, potrivit Indy100.

A fi comparat cu genii precum Stephen Hawking sau Albert Einstein nu este un lucru care li se întâmplă persoanelor obişnuite. Deci, când oamenii afirmă că Sabrina Gonzalez Pasterski se află cu mult peste un om obişnuit, ei vorbesc foarte serios.

Când avea doar 14 ani, fata, originară din Chicaco, a construit primul ei avion cu motor. A făcut totul de una singură. Dacă acest lucru nu este suficient de impresionant, aflaţi că ea a şi zburat la bordul acestuia peste Lacul Michigan, devenind cea mai tânără persoană din lume care a zburat vreodată într-un avion contruit chiar de ea. 

I-a luat doi ani să creeze aeronava şi a prezentat întreaga ei experienţă pe YouTube. 

În 2010 a absolvit Academia de Ştiinţă şi Matematică din Illinois şi s-a alăturat prestigiosului Institut de Tehnologie din Massachusetts (MIT). 

Iniţial, ea a fost pusă pe o listă de aşteptare pentru MIT, însă atunci când profesorii Allen Haggerty şi Earll Murman au întâlnit-o, nu a mai existat niciun dubiu că locul ei este acolo. 

După doar trei ani petrecuţi la Institut, ea a acumulat deja cel mai mare punctaj posibil, 5.0. 

În prezent, lucrează la doctoratul ei, la prestigioasa universitate Harvard, având libertate academică absolută şi nefiind sprijinită de niciun membru al staffului profesoral. 

Citeşte continuarea pe Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase