Home » D:News » O fotografie a reuşit, din nou, să împartă Internetul în două. Tu te-ai lăsat păcălit de iluzia optică?

O fotografie a reuşit, din nou, să împartă Internetul în două. Tu te-ai lăsat păcălit de iluzia optică?

Publicat: 12.09.2017
O iluzie optică a devenit virală în mediul online, după ce oamenii au remarcat într-o fotografie şase fete cu doar cinci perechi de picioare. Acestea stau aşezate pe o canapea, iar tânăra din mijloc pare să nu aibă deloc membrele inferioare.

La o privire mai atentă, însă, veţi vedea că nu e deloc aşa. Femeia din mijloc stă aplecată către stânga, cee ace înseamnă că picioarele din partea dreaptă sunt ale ei. Cea de-a doua femeie din stânga poartă blugi negri, iar picioarele ei sunt ascunse sub ultima tânără din stânga canapelei, scrie Gândul.

Sună destul de derutant, aşa că internauţii au făcut şi o ilustraţie pentru a arăta mai bine cum sunt aşezate fetele pe canapea. După cum puteţi vedea, femeia evidenţiată cu galben are corpul aplecat spre stânga, lucru care îi face picioarele să arate de parcă ar fi ale femeii conturate cu albastru.

Ambele tinere din partea stângă a canapelei poartă jeanşi negri, dar dacă adăugăm imaginii mai multă strălucire, e clar că sunt două nuanţe diferite de negru. Unul dintre picioarele femeii conturate cu albastru este foarte puţin vizibil, în zona unui pantof, iar celălalt este ascuns în spatele altei tinere.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase