Home » D:News » Apocalipsa a fost amânată! Care este ”cea mai importantă dată a secolului”

Apocalipsa a fost amânată! Care este ”cea mai importantă dată a secolului”

Apocalipsa a fost amânată! Care este ”cea mai importantă dată a secolului”
Publicat: 02.10.2017
Autoproclamatul specialist în cercetare şi investigaţie David Meade, bărbatul care a susţinut că Apocalipsa ar fi trebui să aibă loc pe 23 septembrie 2017, revine cu o nouă teorie.

Lumea nu s-a sfârşit pe 23 septembrie, aşa cum a prezis David Meade, iar în prezent el afirmă că s-a întâmplat exact ceea ce el se aştepta. Conform Orlandosentinel, bărbatul a declarat că 15 octombrie 2017  ar putea reprezenta începutul distrugerii umanităţii. 

Este ”cea mai importantă dată a secolului sau a mileniului,” scrie Meade. Acţiunea va începe pe această dată, susţine el, când Pământul va intra într-o perioadă de suferinţă de şapte ani, o credinţă evanghelică care susţine că pe parcursul a şapte ani vor avea loc evenimente catastrofale. ”Aşteptaţi până la mijlocul lunii octombrie şi nu veţi fi dezamăgiţi,” scria Meade înainte de a începe să-şi promoveze cartea, care ar conţine toate detaliile. 

Meade a devenit cunoscut în mediul online după ce a susţinut că planeta Nibiru se află pe o traiectorie directă către Pământ. Atunci când planeta se va apropia de Pământ la sfârşitul anului, Meade susţine că vor avea loc cutremure, erupţii vulcanice şi valuri catastrofale. 

NASA a transmis în cadrul unei declaraţii oficiale că este vorba despre o farsă. ”Planeta Nibiru nu există, aşadar nu va avea loc nicio coliziune.”

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase