Home » D:News » Oraşul în care Crăciunul a fost sărbătorit mai devreme în acest an. Povestea impresionantă din sptatele acestei decizii a autorităţilor

Oraşul în care Crăciunul a fost sărbătorit mai devreme în acest an. Povestea impresionantă din sptatele acestei decizii a autorităţilor

Publicat: 01.10.2017
În oraşul Lebo din statul american Kansas, Crăciunul a venit mai devreme în acest an, potrivit Wichita Eagle. Toţi locuitorii s-au declarat încântaţi să celebreze sărbătoarea lunii decembrie în avans, la începutul lui septembrie. Totuşi, această iniţiativă pe cât de neobişnuită, pe atât de frumoasă, are în spate o poveste tristă.

Totul a pornit de la un micuţ, Christian Risner, care trăieşte în Lebo şi suferă de o boală în fază terminală. Băieţelul are numai trei ani şi a fost diagnosticat cu cancer la rinichi, cu metastaza multiple, scrie Gândul

Boala s-a răspândit rapid, astfel că medicii s-au văzut nevoiţi să-i anunţe pe părinţi că Christian nu mai poate fi ajutat de niciun tratament şi că nu va mai trăi până la Crăciun. 

Pentru că micuţul iubeşte această sărbătoare, părinţii lui s-au gândit că îi pot face o surpriză frumoasă şi l-au păcălit pe Christian că Moşul va veni peste câteva zile. 

Auzind povestea tristă a băieţelului, localnicii şi autorităţile s-au alăturat cauzei. În centrul oraşului a apărut un brad împodobit şi toate casele „s-au îmbrăcat” de sărbătoare. Astfel, micuţul Christian a primit Crăciunul în avans, pentru a se bucura o dată în plus de magia Sărbătorilor. 

Mai mult, locuitorii din Lebo au organizat şi o tombolă la biserică, acolo unde au strâns bani pentru medicamentele lui Christian. 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase