Home » D:News » Cine a fost suprins în această fotografie. Poza a fost cumpărată cu 2 dolari, dar acum valorează milioane

Cine a fost suprins în această fotografie. Poza a fost cumpărată cu 2 dolari, dar acum valorează milioane

Publicat: 05.10.2017
Un bărbat a cumpărat trei poze vechi dintr-un magazin de antichităţi în 2010. Randy Guijarro a plătit 2 dolari pe acestea. Una dintre ele i-a atras ulterior atenţia, deoarece i s-a părut că în ea apare celebrul Billy the Kid.

S-a aflat ulterior că acest lucru este adevărat, iar imaginea, a doua cu Billy autentificată, valorează milioane de dolari, scriu cei de Go4it.
 
Prima fotografie autentificată în care apare celebrul personaj din Vestul Sălbatic, făcută în 1880, s-a vândut la licitaţie pentru 2,3 milioane de dolari.


 
În fotografie apare Billy alături de membri din banda lui, numită The Regulaters. A fost făcută la o nuntă în vara anului 1878. 

Pe numele adevărat William Henry Bonney, Billy the Kid a dust o viaţă plină de violenţă. A ucis pentru prima dată un om în adolescenţă. Era un bărbat care îi insultase mama. La şaisprezece ani a fost închis pentru furt, a evadat şi a devenit hoţ de vite în Arizona. Billy a fost ucis în 1881 de către şeriful Pat Garrett în Fort Sumner.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase