Home » D:News » Marea Britanie şi-a numit noul ministru al Singurătăţii: 1 din 10 britanici suferă de izolare socială

Marea Britanie şi-a numit noul ministru al Singurătăţii: 1 din 10 britanici suferă de izolare socială

Marea Britanie şi-a numit noul ministru al Singurătăţii: 1 din 10 britanici suferă de izolare socială
Publicat: 21.01.2018
Prim-ministrul Marii Britanii Theresa May a numit un ministru al Singurătăţii în condiţiile în care 9 milioane de britanici se confruntă cu această problemă. Guvernul a anunţat că va continua munca deputatei Jo Cox privind izolarea resimţită de locuitorii Marii Britanii.

Tracey Crouch, care ocupă şi funcţia de ministru al sportului, va dezvolta strategii şi politici pentru combaterea izolării sociale, informează Science Alert. ”Pentru mult prea multe persoane, singurătatea este o realitate tristă a vieţii moderne,” afirmă Theresa May. 

”Vreau să găsesc o soluţie pentru această problemă, pentru cei bătrâni, cei ce au pierdut pe cineva drag şi cei ce nu au cu cine să împărtăţească un gând sau o experienţă,” a adăugat ea. 

Studiile recente au dezvăluit că singurătatea are un impact major asupra oamenilor. În cadrul a două teste ample publicate în 2017, specialiştii au descoperit că este un factor ce contribuie la deces. În cadrul unui studiu din Australia a fost descoperit că singurătatea contribuie la apariţia bolilor mintale, precum depresia, anxietatea socială şi paranoia

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase