Home » D:News » Un milionar olandez a construit Arca lui Noe

Un milionar olandez a construit Arca lui Noe

Un milionar olandez a construit Arca lui Noe
Publicat: 19.03.2018
Mulţi oameni cred că sfârşitul lumii va veni foarte curând. Alţii cred că omenirea mai are câteva decenii. Una dintre teoriile sfârşitului lumii spune că apa va inunda întreg globul. Milionarul olandez Johan Huibers crede că ţara sa va fi inundată şi a decis să construiască o copie exactă a Arcei lui Noe descrisă în Biblie.

O echipă de constructori a lucrat timp de patru ani pentru a realiza barca la o dimensiune apropiată de cea specificată în Biblie. Structura vastă, cu o lungime de 137 de metri, adăposteşte multe specii de animale realizate în mod realist din materiale plastice, precum şi multe obiecte şi fapte despre istoria omenirii, informează Rador

Desigur, pe arcă există şi animale vii – iepuri, veveriţe, cai, canguri. Există chiar şi un restaurant şi două amfiteatre, care pot fi folosite pentru spectacole şi concerte. Arca lui Noe contemporană este fabricată în principal din metal, însă este căptuşită la exterior cu pin scandinav. Ea a fost creată pentru a fi muzeu, nu o navă de salvare în caz de dezastru şi este deschisă vizitatorilor.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase