Home » D:News » „Black Panther” este filmul care a generat cele mai multe mesaje pe Twitter, depăşind marile francize precum ”Star Wars”

„Black Panther” este filmul care a generat cele mai multe mesaje pe Twitter, depăşind marile francize precum ”Star Wars”

Publicat: 22.03.2018
„Black Panther” este filmul care a generat cele mai multe mesaje pe Twitter, depăşind marile francize precum ”Star Wars”
"Pantera neagră/ Black Panther", de Ryan Coogler, este filmul care a generat cele mai multe mesaje pe Twitter, din istoria acestei reţele de socializare, potrivit Entertainment Weekly.

Astfel, „Black Panther” a generat 35 de milioane de mesaje pe Twitter, a anunţat reţeaua de socializare, doborând recordurile stabilite de cele mai recente două filme din franciza „Star Wars” – „Trezirea Forţei/ The Force Awakens” şi „Ultimii Jedi/ The Last Jedi”.

Deşi personajul Black Panther a fost lansat în 1966, acesta nu a devenit o „celebritate” decât după ce a fost introdus în universul Marvel, mai precis în filmul din 2016 „Captain America: The Road to Civil War”.

Cele mai utilizate hashtag-uri asociate „Black Panther” sunt #BlackPanther, #WakandaForever şi #Wakanda, potrivit Twitter. Cele mai multe comentarii le-au generat personajele lui Chadwick Boseman (Black Panther), Michael B. Jordan (Killmonger) şi Letitiei Wright (Shuri).

Cele mai multe redistribuiri le-au avut mesajul prin care Kendrick Lamar anunţa că s-a ocupat de selecţia pieselor de pe coloana sonoră, o înregistrare video cu nişte copii încercând să cumpere bilete deghizaţi în adulţi şi un „tweet” al fostei prime doamne Michelle Obama, prin care aceasta lăuda filmul.

La sfârşitul săptămânii trecute, „Black Panther” a devenit al doilea film care reuşeşte să se menţină cinci săptămâni pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend de la „Avatar”, de James Cameron, lansat în 2009.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase