Home » D:News » Alimentele benefice pentru organism pe care evităm să le mâncăm

Alimentele benefice pentru organism pe care evităm să le mâncăm

Alimentele benefice pentru organism pe care evităm să le mâncăm
Publicat: 02.04.2018
Previn cancerul, sunt pline de vitamine şi, dacă sunt preparate cum trebuie, pot avea un gust delicios. Conopida, sardinele şi sfecla sunt doar câteva dintre alimentele care nu ar trebui să lipsească din regimul tău de viaţă. Descoperă în materialul de mai jos care este motivul!
Conopida
Conopida se înrudeşte cu  broccoli, dar cea din urmă captează de obicei toată atenţia. Ca şi alte legume crucifere, conopida este o sursă bună de vitamina C si fibre. La fel ca broccoli, are, de asemenea, o substanţă chimică naturală, numită sulforaphane, care poate preveni cancerul, conform anumitor teste de laborator efectuate pe animale. Deşi multe lucruri implică riscul de cancer, dieta este cel mai uşor de controlat.
 
Sardinele
Aceste peşti mici au o valoare nutriţională mare. Sardinele sunt o sursă excelentă de acizi graşi omega-3 şi sunt bogate în vitamina B12. Sunt, de asemenea, bogate în vitamina D, care, la fel ca şi calciu, ajută la prevenirea fracturilor şi contribuie la rezistenţa oaselor.
 
Tempeh
Despre tofu s-au spus foarte multe lucruri, dar tempeh aţi încercat? Tempeh este, de asemenea, fabricat din soia şi numeroşi nutrienţi, proteine, potasiu şi calciu.
 
Sfecla
Sfecla este bogată în antioxidanţi care pot proteja organismul de cancer şi alte boli cronice. În plus, sucul de sfeclă, care este bogat în nitraţi, reduce tensiunea arterială şi creşte fluxul de sânge către creier. Ba mai mult, dacă faceţi sport, sfecla vă poate ajuta la îmbunătăţirea performanţei.
 
Citeşte continuarea pe CSID

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase