Home » D:News » Şi-a făcut temele: ce dezvăluie notiţele de la audierile din Congresul SUA ale CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg

Şi-a făcut temele: ce dezvăluie notiţele de la audierile din Congresul SUA ale CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg

Şi-a făcut temele: ce dezvăluie notiţele de la audierile din Congresul SUA ale CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg
Publicat: 16.04.2018
Un fotoreporter a reuşit să surprindă o imagine a notiţelor lui Mark Zuckerberg, în pauza audierilor maraton din Senat, iar acestea arată cât de pregătit a fost CEO-ul Facebook să răspundă întrebărilor incomode venite din partea senatorilor americani în faţa cărora a depus mărturie în scandalul privind preluarea datelor Facebook.

Două pagini din adnotările lui Mark Zuckerberg, folosite de acesta în şedinţa Senatului de marţi, au fost fotografiate de un fotograf asociat de presă şi au devenit rapid virale.

Acestea sugerează că fondatorul Facebook era pregătit să spună că nu demisionează, dar şi să critice Apple, al cărei preşedinte a atacat de curând Facebook.

  • Subliniat în partea de sus, sub secţiunea „Cambridge Analytica”, este un punct referitor la faptul că NU au fost compromise numerele de carduri de credit sau alte date bancare sau medicale
  • Într-o secţiune intitulată „Responsabilitate”, însemnările lui Zuckerberg includ o reiterare că el este de vină ca lider al Facebook şi că nimeni nu a fost concediat în urma scandalului. 
  • In aceeaşi sectiune, Zuckerberg are puncte care îl ajută să se protejeze de orice întrebare cu privire la faptul că ar trebui sa demisioneze (nu intenţionează să demisioneze)
  • Într-o altă secţiune, despre modelul de afaceri al Facebook, Zuckerberg a scris că reţeaua trebuie să fie liberă pentru a fi accesibilă tuturor şi că publicitatea este singura modalitate de a oferi acest serviciu unui număr mare de persoane. Zuckerberg are o secţiune în apărarea Facebook, reiterând „binele” pe care îl are pentru lume
  • În punctaj există o zonă dedicată Apple şi CEO-lui Tim Cook după o dispută publică pe care a avut-o cu acesta săptămâna trecută, care include un citat celebru de la CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, şi comentarii cu privire la problemele de confidenţialitate anterioare ale Apple cu terţe părţi aplicaţii.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase