Home » D:News » „Solo: A Star Wars Story” rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

„Solo: A Star Wars Story” rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

„Solo: A Star Wars Story” rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend
Publicat: 05.06.2018
"Solo: O poveste Star Wars/ Solo: A Star Wars Story", cel mai recent film din franciza "Star Wars", regizat de Ron Howard, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 29,3 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare, potrivit Reuters.

Acesta este al doilea film spin off inspirat de franciza originală „Star Wars” – după „Rogue One: O poveste Star Wars/ Rogue One: A Star Wars Story” (2016), care a avut încasări de 1 miliard de dolari – şi prezintă anii de tinereţe ai lui Han Solo, interpretat de Alden Ehrenreich. Din distribuţie mai fac parte Donald Glover, Woody Harrelson şi Emilia Clarke, scrie Mediafax.

Filmul cu supereroi „Deadpool 2” se menţine pe locul al doilea, cu încasări de 23,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Lungmetrajul din seria Marvel Comics, regizat de David Leitch, îl prezintă pe supereroul cu „gură bogată” Wade/ Deadpool (Ryan Reynolds) în timp ce vrea să formeze o echipă pentru a proteja un tânăr mutant de personajul negativ Cable (Josh Brolin).

Pe poziţia a treia s-a situat o premieră, „Adrift”, de Baltasar Kormákur, care a avut încasări de 11,5 milioane de dolari. Filmul se bazează pe o poveste reală, a doi marinari care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983, dar care nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istorie, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War”, de Anthony Russo şi Joe Russo a coborât de pe al treilea pe al patrulea loc, cu încasări de 10,4 milioane de dolari. Producţia Disney/Marvel, care are în distribuţie o pleiadă de staruri, precum Robert Downey Jr., Benedict Cumberbatch, Scarlett Johansson şi Chadwick Boseman, urmăreşte lupta războinicilor Marvel cu răufăcătorul Thanos, distrugătorul de lumi şi cel mai înfiorător inamic al supereroilor.

Pe poziţia a cincea, în coborâre cu o poziţie, s-a situat comedia romantică „Clubul femeilor dezlănţuite/ Book Club”, care a avut încasări de 6,8 milioane de dolari. În film, regizat de Bill Holderman, joacă Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen şi Mary Steenburgen, un grup de prietene în vârstă care se decid să citească la clubul de lectură volumul „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey” şi descoperă că această carte le „extinde” orizonturile literare şi personale.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele nord-americane este completat de „Upgrade”, de Leigh Whannell (4,5 milioane de dolari), „Life of the Party”, de Ben Falcone (3,5 milioane de dolari), „Breaking In”, de James McTeigue (2,8 milioane de dolari), „Action Point”, de Tim Kirkby (2,3 milioane de dolari), şi „Amnezie cu surprize/ Overboard”, de Rob Greenberg (2 milioane de dolari).


 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase