Home » D:News » Cel mai scump film chinezesc, retras din cinematografe imediat după lansare

Cel mai scump film chinezesc, retras din cinematografe imediat după lansare

Cel mai scump film chinezesc, retras din cinematografe imediat după lansare
Publicat: 18.07.2018
Lungmetrajul "Asura", considerat cea mai scumpă producţie chinezească realizată vreodată, a fost retras din cinematografele din China, după încasări modeste în weekendul premierei, potrivit bbc.com.
Epopeea fantasy „Asura”, cel mai scump film realizat vreodată în China, a generat încasări de 50 de milioane de yuani (7,4 milioane de dolari) în weekendul premierei, scrie Mediafax
 
Superproducţia care a costat 750 de milioane de yuani (aproximativ 112 milioane de dolari) foloseşte elemente din mitologia chineză şi are o distribuţie compusă din actori cunoscuţi, beneficiind şi de efecte speciale spectaculoase. Producătorii se pare că au de gând să refacă filmul pentru o nouă lansare.
 
Mai multe companii de producţie din China (Alibaba Pictures, Zhenjian Film Studio şi Ningxia Film Group) au colaborat pentru a aduce pe marele ecran povestea unui păstor care protejează Pământul.
 
În ciuda promovării entuziaste în presa de stat, pelicula descrisă de China Daily drept „cea mai anticipată superproducţie de pe piaţa de vară din China”, nu i-a convins pe spectatori, primind 1,5 din 5 stele pe site-ul dedicat Douban.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase