Home » D:News » „Hotel Transylvania 3”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Hotel Transylvania 3”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Hotel Transylvania 3”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 18.07.2018
Pelicula de animaţie "Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation" a fost preferata spectatorilor români în weekendul premierei, obţinând încasări de 1.611.863 de lei, potrivit cifrelor publicate de cinemagia.ro.
Aventurile de vacanţă prin care trece varianta animată şi înduioşător-simpatică a personajului Dracula au atras românii în sălile de cinema chiar şi la a treia parte din serie. În primele trei zile de la lansare, 73.763 de spectatori au ţinut să vadă cum se petrece croaziera amoroasă a personajului cu dinţi de vampir şi suflet de tătic, scrie Mediafac.
 
Locul al doilea în box office-ul românesc de weekend a fost ocupat de o altă premieră, „Infernul din zgârie-nori/ Skyscraper” tentând nu mai puţin de 28.944 de spectatori. Drama personajului interpretat de Dwayne Johnson a generat încasări de 701.741 de lei.
 
Locurile al treilea şi al patrulea din top au fost ocupate de premierele de săptămâna trecută. „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, cu Paul Rudd şi Evangeline Lilly, a adus încasări de 322.145 de lei, în timp ce comedia „TAG: Dă-o mai departe/ Tag” a obţinut 153.689 de lei.
 
„Ocean’s 8: Jaf cu clasă/ Ocean’s 8”, varianta exclusiv feminină a seriei dedicate spargerilor elegante, s-a situat pe poziţia a cincea, cu încasări de 135.776 de lei.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom” (90.047 de lei), „Sicario 2: Soldado/ Sicario: Day of the Soldado” (54.587 de lei), „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar/ Loving Pablo” (49.709 lei), „Prinţul fermecător/ Charming” (26.944 de lei) şi „Amnezie cu surprize/ Overboard” (20.466 de lei).
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase