Home » D:News » Descoperă Acum: Numărul sinuciderilor creşte din cauza încălzirii globale. Doar 13% din oceanele planetei sunt neatinse de oameni. Inteligenţa artificială ce îţi poate determina personalitatea. A putea apărea un climat tropical în Europa. Atomii au fost

Descoperă Acum: Numărul sinuciderilor creşte din cauza încălzirii globale. Doar 13% din oceanele planetei sunt neatinse de oameni. Inteligenţa artificială ce îţi poate determina personalitatea. A putea apărea un climat tropical în Europa. Atomii au fost

Publicat: 04.08.2018
Creşterile de temperatură până la mijlocul acestui secol pot duce la 21.000 de sinucideri în plus în Statele Unite şi Mexic, conform unui nou studiu.
Zona din ocean ce a rămas neatinsă de oameni este extrem de redusă, conform celei mai cuprinzătoare analize privind „sălbăticia marină”.
 
Se spune deseori că ochii sunt fereastră către suflet şi pot dezvălui ceea ce găndeşti sau simţi. În prezent cercetătorii au dezvăluit că ochii ar putea fi un indicator al personalităţii, prin simplul mod în care se mişcă.
 
Emisiile de dioxid de carbon ar putea duce la apariţia unui climat tropical în Europa ce nu a mai fost prezent în regiune de milioane de ani.
 
Large Hadron Collider (LHC) a accelerat cu succes primii atomi la o viteză extrem de mare. Acest lucru ar putea duce la crearea unor noi forme de materie.
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum ale săptămânii pe care le puteţi urmări în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi materialele integrale:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase