Home » D:News » Top CINCI aspecte despre sex pe care le poţi învăţa de la un bărbat

Top CINCI aspecte despre sex pe care le poţi învăţa de la un bărbat

Top CINCI aspecte despre sex pe care le poţi învăţa de la un bărbat
Publicat: 18.08.2018
Spun întotdeauna ce le trece prin cap, nu fac obsesii pentru nimic şi, mai ales, reuşesc întotdeauna să fie satisfăcuţi în pat. Poate că este timpul să luam ceva lecţii despre relaţii de la bărbaţi…
Când vine vorba despre sex, ceea ce ai făcut rămâne bun făcut, nu este loc de regrete
În timp ce femeile sunt obsedate de relaţiile lor amoroase şi elaborează ecuaţii complicate pentru a-i compara pe foştii cu actualii (de genul: vârsta împărţită la două relaţii serioase, minus o noapte în care a băut tequila până nu şi-a mai amintit nimic, plus nişte vise erotice după altă beţie straşnică, «sau au fost pe bune, nu doar vise?») bărbaţii sunt în majoritate adepţii teoriei sănătoase „Şi ce dacă?“ Pentru că pentru ei, trecutul este trecut şi nu are rost să-ţi pierzi vremea analizând aşa ceva, mai ales că nu-ţi foloseşte la nimic. 
 
Când relaţia nu mai merge, pleacă, nu are rost să-ţi pierzi vremea cu ceva care nu va duce nicăieri
Fetelor, recunoaşteţi. De cele mai multe ori speraţi să reparaţi lucrurile şi la mult timp după ce termenul lor de valabilitate a expirat. Şi asta este valabil şi în cazul relaţiilor. Aşa că uitaţi-vă cum reacţionează ei. În timp ce povestea voastră de dragoste s-a transformat într-un adevărat coşmar şi se duce de râpă, o analiză la rece le permite să evalueze pagubele şi beneficiile şi dacă ei constată un dezechilibru, fac o întoarcere elegantă de 360 de grade şi părăsesc fără regrete relaţia. 
 
Mai mult sex înseamnă calitate în plus
Ştii cuplurile acelea care radiază de fericire şi după mulţi ani de relaţie, se vede pe faţa lor că fac sex foarte des şi te gândeşti că este absolut grozav că există oameni ca ei? Ai exemple peste tot. De la cuplurile de staruri pe care le vezi la televizor, în filme sau în presă, până la colegii tăi de facultate sau de birou, care sunt împreună de o veşnicie sau vecinii de la cinci pe care îi vezi tot timpul fericiţi împreună. 
 
Continuarea pe CSID
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase