Home » D:News » Efectele mai puţin cunoscute ale consumului de avocado asupra îmbătrânirii pielii

Efectele mai puţin cunoscute ale consumului de avocado asupra îmbătrânirii pielii

Publicat: 01.09.2018
Efectele mai puţin cunoscute ale consumului de avocado asupra îmbătrânirii pielii
Avocado în salată, avocado la micul dejun, avocado ca aperitiv. În ultimii ani, avocado a devenit un aliment preferat pentru majoritatea oamenilor. Pe lângă faptul că este foarte gustos, acest fruct este extrem de util atât pentru starea generală a organismului, cât şi pentru cei care încearcă să mănânce sănătos.

Avocado este potrivit pentru consum atât de către copii, cât şi de către adulţi. Este bogat în fibre solubile şi insolubile. Consumul de avocado reduce colesterolul rău, fiind unul dintre puţinele fructe care conţine grăsimi mononesaturate, peste 20 de vitamine şi minerale utile pentru organism, scrie Rador.

Fructul de avocado este copt atunci când devine mai greu şi la o apăsare uşoară îşi schimbă culoarea în maro. Se coace mai repede decât o banană şi este una dintre cele mai ieftine modalităţi de a încetini îmbătrânirea pielii. Arborele de avocado are nevoie de dragoste. Dacă sunt îngrijiţi cu multă iubire, ei fac mult mai mult fructe. Există persoane care cresc arbori de avocado, îi iubesc şi le vorbesc.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase