Home » D:News » „The Nun”, filmul de groază turnat în România, lider în box office-ul românesc de weekend

„The Nun”, filmul de groază turnat în România, lider în box office-ul românesc de weekend

Publicat: 12.09.2018
„The Nun”, filmul de groază turnat în România, lider în box office-ul românesc de weekend
"Călugăriţa: Misterul de la mănăstire/ The Nun", de Corin Hardy, un film din universul horror "The Conjuring", turnat în România, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.811.798,53 de lei în weekendul premierei.

Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga şi Jonas Bloquet în distribuţie, filmul prezintă povestea unei tinere călugăriţe, a unui exorcist şi a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat la o mănăstire din Transilvania anului 1952, scrie Mediafax.

Lungmetrajul „Alpha”, de Albert Hughes, coboară pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 324.502 lei în al treilea weekend pe marile ecrane. Regizorul Albert Hughes, care a mai semnat producţii spectaculoase ca „Din Iad – Jack Spintecătorul/ From Hell” şi „Cartea lui Eli/ The Book of Eli”, spune în acest film o poveste despre supravieţuire de acum 20 de milenii, din plină preistorie. Povestea adolescentului care învaţă să supravieţuiască şi, pe parcurs, schimbă istoria omenirii este spusă în imagini spectaculoase şi în scene pline de afecţiune, dar cu tonuri care pot să te ţină cu sufletul la gură. Dacă protagonistul pare cunoscut, aceasta este pentru că australianul Kodi Smit-McPhee a mai apărut în „X-Men: Apocalypse”, lansat în 2016, dar, de data aceasta, nu mai este albastru la faţă. Şi, în fond, cine îl recunoaşte merită felicitat, pentru că a reuşit să nu ţină cont de culoare.

Pelicula „Spionul care mi-a dat papucii/ The Spy Who Dumped Me”, de Susanna Fogel, cu Mila Kunis şi Justin Theroux, a urcat un loc în topul încasărilor de weekend, până la poziţia a treia, cu 188.370,67 de lei, potrivit cinemagia.

Filmul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”, de Jon Turteltaub, coboară o poziţie, până pe locul al patrulea, cu încasări de 165.882,69 de lei de vineri până duminică. Orice adânc al oceanului are monstrul lui de scos la lumină. Cel din „Meg” este Megalodon, un rechin uriaş care a pierdut momentul în care s-a anunţat că preistoria s-a terminat şi bântuie prin spaimele cercetătorilor. Dar, ca orice suflet, şi monştrii au prietenii lor. Jason Statham este responsabil cu urmărirea şi rezolvarea problemelor marine. Cartea de la care a pornit aventura a fost publicată în 1997, „Meg: A Novel of Deep Terror”, de Steve Alten.

Lungmetrajul de acţiune „Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout”, de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise în rolul principal, a urcat un loc, până pe al cincilea, cu încasări de 151.035,92 de lei. În cel de-al şaselea film al francizei de succes, Ethan Hunt (Tom Cruise) şi echipa sa (Impossible Mission Force), specializată în spionaj în condiţii extreme, se lansează într-o cursă contra cronometru pentru a recupera plutoniul sustras de o organizaţie teroristă internaţională.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti în weekend este completat de „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, de Genndy Tartakovsky (143.754 de lei), „Norm de la Polul Nord 2. Cheia oraşului/ Norm of the North 2: Keys to the Kingdom”, de Tim Maltby (74.714,74 de lei), „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, de Brad Bird (73.001 lei), „Legenda lui Slender Man/ Slender Man”, de Sylvain White (72.080 de lei), şi „Haideţi, Tineri Titani, la film!/Teen Titans Go! To the Movies”, de Aaron Horvath şi Peter Rida Michail (64.320,65 de lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase