Home » D:News » Filmul „The Predator” a fost lider în box office-ul nord-american de weekend

Filmul „The Predator” a fost lider în box office-ul nord-american de weekend

Filmul „The Predator” a fost lider în box office-ul nord-american de weekend
Publicat: 18.09.2018
Cel mai nou film din franciza "The Predator", "Predatorul", de Shane Black, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 24 de milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

Filmul s-a făcut remarcat încă dinainte de lansarea pe marile ecrane nord-americane, după ce starul Olivia Munn a reclamat casei de producţie Twentieth Century Fox faptul că partenerul ei dintr-o scenă, Steven Wilder Striegel, a fost condamnat ca agresor sexual. Casa de producţie a tăiat din versiunea finală a filmului scena în care Munn apărea împreună cu Striegel, un actor al cărui trecut include o condamnare pentru tentativa de a iniţia o relaţie sexuală cu o persoană în vârstă de 14 ani. De asemenea, regizorul peliculei, Shane Black, a dat publicităţii o declaraţie în care şi-a cerut scuze pentru distribuirea lui Striegel, dar, potrivit actriţei, şi el şi ceilalţi actori implicaţi în producţie au încetat să mai vorbească cu ea, scrie Mediafax.

„Mă simt de parcă ar urma să intru în puşcărie”, a spus actriţa în vârstă de 28 de ani. „Nu eu am fost condamnată, nu eu l-am băgat pe tipul ăsta pe platoul de filmare. Eu am făcut să fie ştearsă scena în care apărea. (…) Nu e normal să fiu tratată ca şi cum eu aş fi răufăcătorul”, a spus Munn, potrivit CBS News.

Pe poziţia a doua în box office a coborât liderul săptămânii trecute, „Călugăriţa: Misterul de la mănăstire/ The Nun”, de Corin Hardy, un film din universul horror „The Conjuring”, turnat în România, care a avut încasări de 18,2 milioane de dolari de vineri până duminică. Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga şi Jonas Bloquet în distribuţie, filmul prezintă povestea unei tinere călugăriţe, a unui exorcist şi a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat la o mănăstire din Transilvania anului 1952.

Poziţia a treia este ocupată de o premieră, „O simplă favoare/ A Simple Favor”, de Paul Feig, o poveste despre o mamă blogger (Anna Kendrick) care investighează dispariţia prietenei sale (Blake Lively). Filmul Lionsgate a avut încasări de 16,1 milioane de dolari în weekend.

Cel mai nou film al lui Matthew McConaughey, „White Boy Rick”, de Yann Demange, s-a situat pe locul al patrulea în weekendul premierei, cu încasări de 8,8 milioane de dolari. Filmul se bazează pe o poveste adevărată, iar McConaughey joacă rolul tatălui unui adolescent care devine informator al FBI în anii 1980.

„Crazy Rich Asians”, o comedie romantică produsă cu o distribuţie exclusiv asiatică, regizată de Jon M. Chu, a coborât de pe al doilea pe al cincilea loc, cu încasări de 8,7 milioane de dolari. Filmul spune povestea unei tinere care descoperă că părinţii soţului său sunt printre cele mai bogate familii din Singapore. Ecranizare după primul roman dintr-o trilogie care a devenit bestseller în 2013, producţia a avut un buget de 30 de milioane de dolari.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Peppermint: Gustul răzbunării/ Peppermint”, de Pierre Morel (6,1 milioane de dolari), „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”, de Jon Turteltaub (3,8 milioane de dolari), „Căutarea…/ Searching”, de Aneesh Chaganty (3,2 milioane de dolari), „Unbroken: Path to Redemption”, de Harold Cronk (2,4 milioane de dolari), şi „Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout”, de Christopher McQuarrie (2,3 milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase