Home » D:News » Top 5 destinaţii romantice pentru luna de miere

Top 5 destinaţii romantice pentru luna de miere

Top 5 destinaţii romantice pentru luna de miere
Publicat: 21.10.2018
Planificarea nunţii, deşi incintantă, poate fi o sursă majoră de stres pentru miri, iar luna de miere devine adevărata şansă de a se relaxa după fericitul eveniment. Publicaţia Harper's Bazaar a făcut o listă cu cele mai ofertante destinaţii turistice europene, excelente pentru o lună de miere de neuitat.
Prezentăm mai jos un Top 5 al celor mai romantice destinaţii din Europa în 2018, realizat de publicaţia Harper’s Bazaar.
 
Grecia
 
Bogata istorie a Greciei, mâncarea fabuloasă şi peisajele de vis fac din insulele Greciei un loc ideal pentru a petrece luna de miere. Poţi începe cu Atena şi de ce nu ai alege să fii la înălţime, chiar pe Acropole. Pe insule, alege Santorini, cu peisaje luxuriante şi restaurante care se bazează pe produse locale proaspete. Locuri perfecte pentru a te bucura alături de persoana iubită într-un decor romantic.
 
Irlanda
 
Dealuri verzi, castele – sunt primele lucruri care îţi vin în minte când auzi numele acestei ţări. Poţi alege să te cazezi la un castel convertit în hotel, dar nu trebuie să ratezi Dublinul, cu teatrele sale sau Belfast, cu cluburile în care se ascultă muzică interesantă. O lună de miere în Irlanda întruchipează perfect expresia „ceva nou, ceva vechi”, parte a tradiţiilor unei nunţi.
 
Suedia
 
Culori vibrante, relief variat, minuni gastronomice – Suedia este un alt loc perfect pentru luna de miere. Stockholm este locul ideal pentru a explora cultura bogată a ţării şi merită să faci o plimbare prin partea istorică, Gamla Stan, unde există o mulţime de galerii de artă, buticuri şi cafenele. Göteborg este un alt oraş care merită să fie vizitat şi care îmbină ideile de „art nouveau cu eleganţă clasică”. O plimbare romantică poate fi făcută şi în arhipelag.
 
Continuarea pe Gândul
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase