Home » D:News » Filmul „Venom”, cu Tom Hardy, rămâne în fruntea box office-ului nord-american de weekend

Filmul „Venom”, cu Tom Hardy, rămâne în fruntea box office-ului nord-american de weekend

Publicat: 16.10.2018
Filmul „Venom”, cu Tom Hardy, rămâne în fruntea box office-ului nord-american de weekend
Superproducţia "Venom", de Ruben Fleischer, cu Tom Hardy în rolul principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 35,7 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit boxofficemojo.com.
În „Venom”, un film din universul Marvel, Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substanţe misterioase de provenienţă extraterestră, scrie Mediafax.
 
Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american se menţine musicalul „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, cu care actorul Bradley Cooper debutează ca regizor şi care a avut încasări de 28 de milioane de dolari. Un remake al filmului omonim din 1937, lungmetrajul o are în rolul principal feminin pe superstarul muzicii pop Lady Gaga.
 
Pe poziţia a treia s-a situat o premieră, „Primul om pe Lună/ First Man”, de Damien Chazelle, cu Ryan Gosling în rolul principal, care a avut încasări de 16,6 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea primei misiuni NASA pe Lună cu echipaj uman şi se concentrează pe personalitatea lui Neil Armstrong.
 
Producţia Sony „Goosebumps 2: Halloween bântuit/ Goosebumps 2: Haunted Halloween”, de Ari Sandel, s-a situat de pe locul al patrulea în weekendul premierei, cu încasări de 16,2 milioane de dolari.
 
Pe poziţia a cincea în box office-ul nord-american, în coborâre cu două locuri, s-a situat animaţia Warner Bros. „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot”, de Karey Kirkpatrick şi Jason Reisig, care a avut încasări de 9,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Povestea unor Yeti care se întâlnesc cu un om beneficiază de vocile unor actori precum Channing Tatum, LeBron James, James Corden, Zendaya şi Danny DeVito.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Loserii de la seral/ Night School”, de Malcolm D. Lee (8,03 milioane de dolari), „Vremuri grele la El Royale/ Bad Times at the El Royale”, de Drew Goddard (7,22 de milioane de dolari), „Misterul ceasului din perete/ The House with a Clock in Its Walls”, de Eli Roth (3,97 de milioane de dolari), „The Hate U Give”, de George Tillman Jr. (1,76 de milioane de dolari), şi „O simplă favoare/ A Simple Favor”, de Paul Feig (1,38 de milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase