Home » D:News » Nostradamus: „2019 va fi anul dreptăţii”

Nostradamus: „2019 va fi anul dreptăţii”

Nostradamus: „2019 va fi anul dreptăţii”
Publicat: 02.12.2018
Nostradamus este unul dintre cei mai renumiţi profeţi şi astrologi din lume, care s-a născut, în anul 1503, în sudul Franţei. El a scris catrene codificate, prin care a prezis viitorul cu mii de ani în urmă. Iată câteva din previziunile lui Nostradamus pentru anul 2019.

Potrivit profetului, lumea va dispărea în anul 3797. 2019 va fi anul dreptăţii. Toată lumea va primi ceea ce merită prin faptele săvârşite în trecut. Nostradamus a prevăzut multe dezastre naturale în diferite părţi ale lumii, scrie Rador.

Pentru 2019, a prezis cutremure şi uragane în unele zone ale Americii de Nord. Anul 2019 va fi un an al prosperităţii financiare, însă numai dacă banii vor fi folosiţi în scopuri bune. De asemenea, el a prezis că sănătatea oamenilor se va îmbunătăţi şi nu vor mai exista atât de multe boli. Schimbările climatice vor continua în noii ani, iar influenţa lor va fi din ce în ce mai simţită pe planeta noastră, factorii de decizie globali ajungând la un acord pentru a face faţă poluării Pământului, cauzată de activitatea umană. Potrivit lui Nostradamus, numărul şi forţa uraganelor şi cutremurelor din diferite regiuni ale lumii vor creşte tot mai mult.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase