Home » D:News » Jack Sparrow ar putea părăsi corabia. Un scenarist sugerează ca Johnny Depp ar putea lipsi din următorul film

Jack Sparrow ar putea părăsi corabia. Un scenarist sugerează ca Johnny Depp ar putea lipsi din următorul film

Jack Sparrow ar putea părăsi corabia. Un scenarist sugerează ca Johnny Depp ar putea lipsi din următorul film
Publicat: 29.10.2018
Un scenarist al francizei cinematografice „Piraţii din Caraibe” a declarat că JOHNNY DEPP nu va mai juca rolul Căpitanului Jack Sparrow.

Au existat zvonuri potrivit cărora cei de la Disney au avut întâlniri cu scenariştii seriei Deadpool, pentru a discuta de o reinventare a francizei „Piraţii din Caraibe”, după ce primele cinci filme au generat încasări totale de 4,5 miliarde de dolari, scrie The Daily Mirror.

Deadline a scris că Jerry Bruckheimer va reveni în „rolul” de producător executiv, dar viitorul lui Johnny Depp în franciza „Piraţii din Caraibe” devine tot mai incert.

Totodată, DailyMail TV scrie că vedeta de la Hollywood – care a jucat rolul Căpitanului Jack Sparrow timp de 15 ani – nu va reveni în următorul film.

Stuart Beattie, un scenarist al seriei, pare să confirme că actorul în vârstă de 55 de ani va „părăsi corabia”. „Cred că a avut o experienţă extraordinară. Desigur, a transformat personajul într-unul al lui, a devenit personajul care îl caracterizează. Copiii din toată lumea îl iubesc şi personajul a fost minunat pentru el, a fost minunat şi pentru noi şi sunt foarte, foarte fericit. Cred că Jack Sparrow va fi moştenirea lui. Este singurul personaj pe care l-a jucat de cinci ori, cel în care se deghizează la spital, când vizitează copiii bolnavi şi aşa ni-l vom aminti. Înainte de Jack Sparrow, Depp era considerat un actor independent, rebel, care a făcut acele filme minunate ale lui Tim Burton, dar nu era neapărat un STAR în puterea cuvântului şi mulţi oameni au ridicat din sprâncene când a fost distribuit în acest film.

Continuarea pe Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase