Home » D:News » Bon Jovi concertează anul viitor la Bucureşti. Cât vor costa biletele

Bon Jovi concertează anul viitor la Bucureşti. Cât vor costa biletele

Bon Jovi concertează anul viitor la Bucureşti. Cât vor costa biletele
Publicat: 30.10.2018
Trupa de rock americană Bon Jovi revine în România, la şapte ani după un prim show, pentru a susţine un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 21 iulie 2019, anunţă D&D East Entertainment.

Succesul celui mai recent album, „This House Is Not For Sale”, care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii, scrie Mediafax.

O declaraţie sfidătoare („This House Is Not For Sale”), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de Jon Bon Jovi şi colegii săi.

Şi formaţia a evoluat de la cel mai recent turneu mondial. Because We Can World Tour 2013 a fost al treilea lor turneu în şase ani şi s-a clasat pe primul loc în topul celor mai bine vândute serii de concerte din întreaga lume.

Trupa Bon Jovi va sosi la Bucureşti în formula Jon Bon Jovi, voce şi chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducătorul şi compozitorul John Shanks şi chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013.

Toţi s-au regăsit pe scenă anul acesta pentru un set muzical emoţionant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica şi piesele îndrăgite de fani, pe maşinăria de lucru care a împins Bon Jovi la peste 130 de milioane de albume vândute.

Formaţia este pregătită cu o selecţie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: „You Give Love a Bad Name”, „It’s My Life”, „Wanted Dead Or Alive” ,”Bad Medicine” şi, bineinţeles, „Livin ‘On a Prayer”.

Biletele pentru concertul Bon Jovi de pe 21 iulie, din Piata Constituţiei, vor fi puse în vânzare luni, la ora 12.00, şi vor fi disponibile pe eventim.ro, la preţuri cuprinse între 230 de lei (acces general) şi 2.445,65 de lei (Ultimate VIP Experience Package). Un număr limitat de bilete va fi la preţ promoţional de 190 de lei (acces general) şi 230 de lei (peluză).

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase