Home » D:News » Filmul „Bohemian Rhapsody”, despre viaţa lui Freddie Mercury, lider în box office-ul nord-american de weekend

Filmul „Bohemian Rhapsody”, despre viaţa lui Freddie Mercury, lider în box office-ul nord-american de weekend

Filmul „Bohemian Rhapsody”, despre viaţa lui Freddie Mercury, lider în box office-ul nord-american de weekend
Publicat: 06.11.2018
"Bohemian Rhapsody", filmul despre viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă rock Queen, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 50 de milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Producţia Fox/New Regency „Bohemian Rhapsody” – care urmăreşte povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susţinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra – a fost întâmpinată cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury. Lungmetrajul „Bohemian Rhapsody”, cu un buget de producţie de 55 de milioane de dolari, a fost regizat de Bryan Singer, iar Dexter Fletcher a finalizat producţia, după ce primul a părăsit echipa. Scenariul a fost scris de Anthony McCarten, nominalizat la Oscar pentru lungmetrajele „The Theory of Everything” şi „Darkest Hour”, scrie Mediafax.
 
Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american de weekend s-a situat o altă premieră, „Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri/ The Nutcracker and the Four Realms”, de Lasse Hallström şi Joe Johnston, care a avut încasări de 20 de milioane de dolari. Filmul, cu Keira Knightley şi Morgan Freeman, are la bază povestirea din 1816 a lui E.T.A. Hoffman.
 
Şi poziţia a treia din box office-ul nord-american este ocupată de o premieră, „Nobody’s Fool”, de Tyler Perry, cu Tiffany Haddish şi Whoopi Goldberg, care a avut încasări de 14 milioane de dolari de vineri până duminică.
 
Musicalul „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, cu care actorul Bradley Cooper debutează ca regizor, a coborât de pe a doua pe a patra poziţie, cu încasări de 11,1 milioane de dolari de vineri până duminică. Un remake al filmului omonim din 1937, lungmetrajul o are în rolul principal feminin pe superstarul muzicii pop Lady Gaga.
 
Liderul săptămânii trecute, cel mai nou film din franciza „Halloween”, regizat de David Gordon Green, a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 11 milioane de dolari. O continuare a filmului original regizat de John Carpenter şi lansat în 1978, cu acelaşi titlu „Halloween”, acesta este cel de-al 11-lea lungmetraj care brodează în jurul poveştii criminalului în serie ce îşi face numărul în noaptea de Halloween. Jamie Lee Curtis reia rolul de acum 40 de ani – pentru a cincea oară -, pentru o confruntare finală cu bărbatul mascat care a încercat să o omoare.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Venom”, de Ruben Fleischer (7,8 milioane de dolari), „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot”, de Karey Kirkpatrick şi Jason Reisig (3,8 milioane de dolari), „Goosebumps 2: Halloween bântuit/ Goosebumps 2: Haunted Halloween”, de Ari Sandel (3,7 milioane de dolari), „Operaţiunea Hunter Killer/ Hunter Killer”, de Donovan Marsh (3,5 milioane de dolari), şi „The Hate U Give”, de George Tillman Jr. (3,4 milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase