Home » D:News » Beneficiul pentru sex şi fertilitate al migdalelor

Beneficiul pentru sex şi fertilitate al migdalelor

Beneficiul pentru sex şi fertilitate al migdalelor
Publicat: 17.11.2018
Deşi pare greu de crezut, multe alimente sunt benefice pentru viaţa sexuală, iar migdalele se numără printre ele. Sunt cele mai populare nuci, iar asta datorită faptului că sunt alimente bogate în nutrienţi, grăsimi sănătoase, antioxidanţi, vitamine şi minerale, care vin la pachet cu numeroase beneficii pentru sănătatea noastră. Auzim tot mai des de ele şi sunt o alegere potrivită pentru micul dejun sau gustările dintre mese. Cu siguranţă ai auzit de lapte de migdale, salată cu migdale şi multe alte combinaţii delicioase care să-ţi ridice apetitul. Ei bine, află că acestea îţi ridică apetitul şi în dormitor.

Migdale: beneficii

Migdalele şi colesterolul- Un studiu publicat de Asociaţia Americană de Dietetică sugerează că în urma consumului de migdale creşte nivelul de vitamină E în plasmă şi celulele roşii din sânge şi scade nivelul de colesterol.

Migdalele şi cancerul- Aceşti sâmburi ajută la reducerea riscului de apariţie a cancerului. Un studiu publicat în 2015 în Investigaţia de Ginecologie şi Obstetrică, a arătat că migdadele reduc apariţia cancerului. Indivizii care au consumat cantităţi mari de alune, nuci, arahide şi migdale au redus riscul apariţiei cancerului la sân de 2-3 ori mai mult.

Migdalele şi bolile de inimă- Migdalele, alături de nuci şi seminţe în general, sunt asociate cu îmbunătăţirea nivelului de lipide din sânge, fiind ideale pentru inimă. Într-un studiu publicat în 2014, oamenii de ştiinţă au descoperit că migdalele au ajutat la o creştere semnificativă a antioxidanţilor în celulele sângeroase, a redus tensiunea arterială şi a îmbunătăţit circulaţia sângelui. Aceste descoperiri întăresc teoria cum că Dieta Mediteraneană, care presupune consumul de nuci, este cea mai sănătoasă dintre toate.

Migdalele şi Vitamina E- Migdalele conţin cantităţi mari de Vitamina E, fiind una dintre principalele surse naturale, care ajută la protejarea celulelor de procesul de oxidare. Mai mult, vitamina E a fost asociată cu reducerea riscului apariţiei anumitor boli precum, Alzheimer, anumite tipuri de cancer şi boli de inimă.

Migdalele şi zahărul din sânge- Acestea conţin o cantitate relativ bogată de magneziu, care ajută să ţină sub control zahărul din sânge. 1 din 3 persoane care suferă de diabet de tip II, are un nivel scăzut de magneziu, iar asta solicită consumul de suplimente cu magneziu. În schimb, consumul de migdale creşte nivelul de magneziu din corp, dar îmbunătăţeşte şi rezistenţa la insulină.

Ajută la menţinerea greutăţii- Pentru că sunt scăzute în carbohidraţi, migdalele sunt bogate în proteine şi fibre, care te ajută să păcăleşti senzaţia de foame, având potenţialul de a reduce numărul de calorii acumulate într-o zi.

Odată consumate, migdalele au beneficii şi pentru viaţa sexuală şi feritilitate. Ştim cât este de important sexul în viaţa de cuplu, iar dacă eşti în căutare de plăceri extreme, nu ai nevoie de pastile pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală. Multe alimente ajută la creşterea libidoului, precum ciocolata, avocadoul, iar acum, migdalele.

Continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase