Home » D:News » Filmul „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, lider în box office-ul nord-american

Filmul „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, lider în box office-ul nord-american

Filmul „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, lider în box office-ul nord-american
Publicat: 20.11.2018
Lungmetrajul "Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", de David Yates, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 62 de milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Al doilea film dintr-o serie inspirată din franciza „Harry Potter”, bazată pe romanele lui J. K. Rowling, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” îi are în rolurile principale pe Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne şi Jude Law, scrie Mediafax.
 
Liderul săptămânii trecute, lungmetrajul de animaţie „The Grinch”, de Yarrow Cheney şi Scott Mosier, cu o tematică dedicată Crăciunului, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 38,16 milioane de dolari.
 
„Bohemian Rhapsody”, despre viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă rock Queen, a coborât un loc, până pe poziţia a treia, cu încasări de 15,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Producţia Fox/New Regency „Bohemian Rhapsody” – care urmăreşte povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susţinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra – a fost întâmpinată cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury. Lungmetrajul „Bohemian Rhapsody”, cu un buget de producţie de 55 de milioane de dolari, a fost regizat de Bryan Singer, iar Dexter Fletcher a finalizat producţia, după ce primul a părăsit echipa.
 
Poziţia a patra este ocupată de o premieră, „Instant Family”, de Sean Anders, cu Mark Wahlberg şi Rose Byrne, care a avut încasări de 14,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul este bazat pe povestea reală a unui cuplu căsătorit, care adoptă trei copii.
 
Premiera „Widows”, de Steve McQueen, s-a situat pe poziţia a cincea, cu încasări de 12,5 milioane de dolari. Lungmetrajul prezintă povestea unor femei care plănuiesc să se răzbune pe liderul unei grupări mafiote după ce soţii lor, infractori, sunt ucişi într-o misiune care a sfârşit prost. Din distribuţie fac parte Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri/ The Nutcracker and the Four Realms”, de Lasse Hallström şi Joe Johnston (4,67 de milioane de dolari), „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, de Bradley Cooper (4,35 de milioane de dolari), „Overlord”, de Julius Avery (3,85 de milioane de dolari), „Prizonieră în pânza de păianjen/ The Girl in the Spider’s Web”, de Fede Alvarez (2,5 milioane de dolari), „Nobody’s Fool”, de Tyler Perry (2,26 de milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase