Home » D:News » Animaţia „The Grinch” rămâne pe primul loc în box office-ul românesc

Animaţia „The Grinch” rămâne pe primul loc în box office-ul românesc

Animaţia „The Grinch” rămâne pe primul loc în box office-ul românesc
Publicat: 05.12.2018
Lungmetrajul de animaţie "The Grinch", cu o tematică dedicată Crăciunului, regizat de Yarrow Cheney şi Scott Mosier, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc, pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 960.595,56 de lei de vineri până duminică.
Pe poziţia a doua în box office-ul românesc de weekend s-a situat o premieră, „Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri/ The Nutcracker and the Four Realms”, de Lasse Hallström şi Joe Johnston, care a avut încasări de 811.113 lei, potrivit cinemagia.ro. Filmul, cu Keira Knightley şi Morgan Freeman, are la bază povestirea din 1816 a lui E.T.A. Hoffman, scrie Mediafax.
 
Lungmetrajul „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, de David Yates, se menţine pe locul al treilea, cu încasări de 585.571,92 de lei. Al doilea film dintr-o serie inspirată din franciza „Harry Potter”, bazată pe romanele lui J. K. Rowling, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” îi are în rolurile principale pe Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne şi Jude Law.
 
Poziţia a patra a box office-ului românesc de weekend este ocupată de „Creed II”, care a avut încasări de 574.420 de lei. În „Creed 2”, de Steven Caple Jr., cu Sylvester Stallone, românul Florian Munteanu interpretează rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, pe care Dolph Lundgren îl reia, la 33 de ani de la prestaţia din „Rocky IV”. Era şi pelicula în care Ivan Drago îl omora, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din pelicula „Creed”, lansată în 2015.
 
Filmul „Bohemian Rhapsody”, de Bryan Singer şi Dexter Fletcher, despre viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă rock Queen, a coborât de pe locul al patrulea pe al cincilea, cu încasări de 517.307,14 lei. Producţia Fox/New Regency „Bohemian Rhapsody” – care urmăreşte povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susţinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra – a fost întâmpinată cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti în weekend este completat de „Diavolul în carne şi oase/ The Possession of Hannah Grace”, de Diederik Van Rooijen (430.958 de lei), „Văduve/ Widows”, de Steve McQueen (232.513,34 de lei), „Moromeţii 2”, de Stere Gulea (227.373,40 de lei), „Elliot: O poveste de Crăciun/ Elliot the Littlest Reindeer”, de Jennifer Westcott (175.069,24 de lei), „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, de Bradley Cooper (120.170,26 de lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase