Home » D:News » Un pacient din 1960 încă trimite felicitări anonime de Crăciun spitalului unde a fost tratat, iar nimeni nu poate afla cine este

Un pacient din 1960 încă trimite felicitări anonime de Crăciun spitalului unde a fost tratat, iar nimeni nu poate afla cine este

Publicat: 24.12.2018
În fiecare an din 1960, fără nicio excepţie, personalul de la Stamford Hospital din Lincolshire, Anglia, primeşte o scrisoare de felicitare de la un pacient anonim.

Într-una dintre aceste felicitări scrie: „De la un pacient foarte recunoscător din 1960! Încă sunt sănătos”.

În ultimii 58 de ani, pacientul a rămas un mister. Se ştiu doar două lucruri despre acesta: primul, este bărbat, pentru că scrisorile sunt adresate secţiei Exeter care era în acea perioadă numai de bărbaţi; iar al doilea, este probabil din Chelmsford, Essex, după codul poştal, relatează The Vintage News.

Sue Brooks, directoarea spitalului, spune că este foarte curioasă cu privire la identitatea pacientului pentru a-i mulţumi la rândul său pentru toate felicitările de Crăciun pe care le-a primit. „Apare pe biroul meu în fiecare an şi vine de la un pacient care a fost cu noi în 1960, ceea ce a făcut să fie recunoscător pentru tratament, astfel că sunt interesată să aflu cine este acest pacient şi de ce simte nevoia să ne spună mulţumesc atât de des pentru mai bine de 50 de ani”, a relatat directoarea.

În afară de Brooks, toţi membrii personalului care au lucrat la spital în 1960, dar şi personalul de acum, sunt intrigaţi de identitatea şi povestea persoanei care le trimite felicitările.

Credit: North West Anglia Foundation Trust

„Este un mare mister pentru personalul de la Stamford Hospital, din 1960 care este dornic să afle cine este expeditorul pentru a-i putea mulţumi şi ura înapoi ‘Crăciun fericit’”, a adăugat directoarea spitalului. Dar pare imposibil de aflat.

„Ritualul” de recunoştinţă al omului este unic nu numai prin păstrarea anonimatului, ci şi prin autenticitatea recunoştinţei de care dă dovadă. De obicei, oamenii mulţumesc din simplă politeţe sau, oricum, nu îşi fac un obicei din a mulţumi, cu perseverenţă şi constanţă, aceleiaşi persoane/entităţi.

Anul trecut, după ce felicitarea a venit la câteva zile înainte de Crăciun, purtătorul de cuvând de la North West Anglia Foundation Trust a anunţat că „felicitarea apare în fiecare an fără excepţie, iar pacientul trebuie să aibă un motiv serios pentru a fi recunoscător”.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun. Povestea şoricelului şi a vulpiţei transmite un mesaj emoţionant

Zece personaje bizare ale Crăciunului în întreaga lume

Scrisorile pentru Moş Crăciun, suspecte de încălcarea legislaţiei europene privind protecţia datelor

Acesta este considerat cel mai fericit colind din lume

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase